Diensten

volledige ontzorging!

Een kaart maakt meestal deel uit van een groter geheel. Een mailing, flyeractie of beursevenement. We helpen je graag om dit zo goed mogelijk te verzorgen. We bieden daarom niet alleen het drukken van kaarten maar ook:

  • Fulfillment

  • Databeheer

  • Personaliseren

  • Pick, Pack & Send

Plastic of kartonnen passen drukken

Fulfillment

Compleet verwerken

Uw klant ontzorgen qua productie, verwerking en verzending van de kaarten hoort tot onze dagelijkse bezigheden. Of het nu plakken, sealen of verpakken is we zorgen dat het op de juiste manier bij de ontvanger komt.

Databeheer

Zekerheid voor u

Data aanleveren en de juiste kaart bij de juiste klant krijgen is een secuur werkje. We doen dit dagelijks en het is ons nog niet gebeurt dat de verkeerde kaart bij de verkeerde klant terecht is gekomen. Mede door een uitgebreid controle systeem waar u zelf deel van uitmaakt zorgt ervoor dat er zoveel controles worden uitgevoerd dat uw gevoelige data niet op straat komt te liggen.

Personaliseren

snel en effectief

Als uw data bij ons is kunnen we enorm veel zaken op de kaart zetten. Denk aan pasfoto’s, barcodes, magneetstrips, RFID Chips maar ook het volledige ontwerp kan per klant verschillen. Elke klant zijn eigen pas. We gaan daar heel ver in. En mocht u dat wensen doen we ook nog eens alles onder het laminaat zodat het perfect beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Pick, Pack & Send

On demand if you like!

Giftcards on demand. Ja wij doen het! Voorraden zijn echt niet meer nodig. We maken de kaarten per dag on demand, verpakken ze en versturen ze. Zo makkelijk kan het zijn.

Contact ?

Snel contact gebruik het onderstaande formulier of beter nog bel ons: 0226 45 10 00